Inschrijven zomertraining 2021

Inschrijving voor de zomertrainingen (29 maart 2021 - september 2021) kan vanaf heden t/m 14 maart 2021.
Je kunt ook een proefles aanvragen als je overweegt om trainingen te willen. Voor meer informatie zie Heinerman Tennis.

Heinerman tennis
Sinds de oktober 2020 verzorgt Heinerman Tennis alle tennistrainingen voor zowel jeugd als senioren leden. Heinerman Tennis was gekozen naar een grondige selectie waarbij zij continuïteit, stabiliteit, betrokkenheid én vaste trainers bieden. De trainers zijn Christian Heinerman, Maxime Hoksbergen en Jordy Huurdeman
INSCHRIJVING JEUGDVanaf maandag 29 maart 2021 start de zomertraining met een nieuwe indeling voor de jeugdleden van TC Hoogland.

Er worden aan jeugdleden van maandag t/m vrijdag trainingen aangeboden in de middag en begin van de avond. Op het formulier kun je jouw beschikbaarheid opgeven.

Opgeven voor de zomertrainingen kan t/m 14 maart 2021.
Klik hier voor het aanmelden voor de jeugdtraining

Wij ontvangen van iedereen graag het beschikbaarheidsformulier, zodat wij een optimale indeling kunnen maken. Op het formulier kun je aangeven met wie je graag wilt trainen en welke dagen je absoluut niet kunt. Ook is het mogelijk om meerdere keren in de week te trainen, dit kun je aangeven in het veld ‘training’ en ‘opmerkingen’.

De trainers van Heinerman hebben er weer enorm veel zin in en hopen jou deze zomer op de tennisbaan te zien!

Mocht je vragen hebben dan kun je Maxime Hoksbergen benaderen zij is het aanspreekpunt voor de jeugdtrainingen.
E-mail: maxime@heinermantennis.nl

INSCHRIJVING SENIORENOp maandag 29 maart start de zomertraining voor senioren bij TC Hoogland.
Welke trainers van Heinerman Tennis komende zomer de trainers worden is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Zodra de indelingen van de trainingen bekend zijn (eind maart), zullen ook de trainers bekend zijn.
De lessen worden aangeboden op maandag t/m zondag, zowel overdag als ‘s avonds.
De senioren die overdag tussen 13.00 uur en 18.30 uur willen trainen, krijgen 60 minuten les in plaats van 50 minuten voor hetzelfde bedrag!

Opgeven voor de zomertraining kan t/m 14 maart 2021.
De training bestaat uit een serie van 17 trainingen.
Klik hier voor het aanmelden van de zomertraining voor senioren

De groepen bestaan uit maximaal 4 personen. Naast jouw beschikbaarheid kun je ook aangeven met hoeveel personen, en met wie je graag wilt trainen.
Overdag en in de weekenden is het mogelijk om van de 17 trainingen en de groepsgrootte af te wijken, dit kun je aangeven in het veld ‘opmerkingen’.

Kosten gebaseerd op 17 lessen (Dit betreft alleen de kosten voor senioren).

4 personen 50 minuten  206,- p.p.
3 personen 50 minuten  275,- p.p.
2 personen    50 minuten  412,- p.p.
2 personen 30 minuten  206,- p.p.
Privé    1 uur     824,- p.p.
Privé    30 minuten     412,- p.p.

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Heinerman Tennis via e-mail: info@heinermantennis.nl