TCH buddy systeem

Om nieuwe leden sneller hun draai te kunnen laten vinden starten we binnenkort met het TCH buddy systeem. Meer informatie (en voor aanmelden als buddy) krijg je woensdagavond 6 maart om 20:00 uur in het clubhuis.

Wist je dat veel nieuwe leden bij tennisverenigingen binnen 1-3 jaar afhaken als lid omdat ze hun draai niet kunnen vinden? Vaak komt dit omdat ze niet weten met wie ze moeten gaan tennissen en nog te weinig leden van de club kennen om zich gebonden te voelen aan de tennisvereniging. Wij willen dat nieuwe leden van TCH zich welkom voelen en behouden voor onze vereniging.

Daarom willen we, voor nieuwe leden (of bestaande leden), die daar behoefte aan hebben, het TCH buddy systeem gaan invoeren.

Het TCH buddy systeem bestaat uit, heel eenvoudig, buddy’s en een buddy app. De buddy’s zijn bestaande leden die er toe bijdragen dat een nieuwkomer zich welkom voelt en zoveel mogelijk nieuwe leden leert kennen. Als tennis buddy vang je het nieuwe lid op en helpt ze wegwijs te worden binnen TCH. Dit  doe je door bv af en toe met het nieuwe lid te gaan tennissen en haar/hem bij andere leden te introduceren.

De buddy app is een groepsapp waar nieuwe leden in worden geïntroduceerd. Vanuit de groepsapp worden tennismomenten geprikt en kunnen nieuwe leden attent gemaakt worden op activiteiten zoals bv de clubladder en toernooien binnen de club.

Informatie-avond 6 maart 20:00 uur
Lijkt het je leuk om TCH buddy te worden? Of heb je nog ideeën over het TCH buddy systeem? Kom dan woensdag 6 maart om 20u naar de TCH buddy bijeenkomst op de club. Hier zal meer verteld worden over het systeem en kun je je aanmelden. Hopelijk tot dan!

Contact
Om je aan te melden als buddy, of als je als bestaand lid behoefte hebt aan een buddy, kun je ook mailen naar wervingenbehoud@tennisclubhoogland.nl of contact opnemen met Jacomijn Hemmen telnr. 06-42601313.