TCH introduceert G-tennis

G-tennis is voor die groep tennissers die extra aandacht verdienen. Meld je aan voor de Open Dag op 30 maart van 10.00 tot 11.30 uur. We hopen in april te kunnen starten met een enthousiaste groep tennissers.

G- tennis is voor die groep tennissers die extra aandacht verdienen, en die het moeilijk vinden om in het reguliere tennis mee te kunnen spelen.

Wat is G-tennis precies?
G-tennis is bedoeld voor iedereen tussen de 8 en 20 jaar, niet rolstoelafhankelijk. Hier leer je spelenderwijs de basisvaardighedenvan tennis. Voorop staat het plezier in tennis en vertrouwen in jezelf. Iedereen kan leren tennissen. Ook jij!

Enthousiast en nieuwsgierig?
Kom naar de Open Dag G-tennis op zaterdag 30 maart van 10.00 – 11.30 uur
(aanmelden via onderstaand mailadres)

Naast een proefles organiseren we ook activiteiten bij ons op het park. Rackets kun je bij ons lenen en voor ballen zorgen wij ook. Het enige wat jij hoeft te doen is je sportschoenen aan en je goede humeur meenemen. We eindigen de dag gezamenlijk met pannenkoeken in ons clubhuis!

Meedoen of vragen?
Neem dan contact op met Karin Hofstede: ledenadmin@tennisclubhoogland.nl

We hopen in april te kunnen starten met een enthousiaste groep tennissers.

Het adres is: Sportlaan 32 in Hoogland. Je krijgt altijd een bevestiging van je aanmelding.

Downloads: