Sponsormogelijkheden

Waarom sponsor worden van Tennis Club Hoogland?

Tennis Club Hoogland (TCH) is een gezellige tennisvereniging, opgericht in 1974. Het tennispark is prachtig gelegen aan de Sportlaan te Hoogland (gemeente Amersfoort) en heeft 7 kunstgrasbanen en 1 minibaan die gedurende het gehele jaar bespeelbaar zijn. Onze vereniging staat vooral bekend om zijn gemoedelijkheid en open karakter. We proberen sportiviteit en gezelligheid bij elkaar te brengen door middel van het organiseren van activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. Dit doen we samen met onze leden en een team van ruim 100 vrijwilligers.