Word vrijwilliger

Tennis Club Hoogland is een vereniging. Dat betekent dat wij niet kunnen bestaan zonder de inzet van een heleboel vrijwilligers. Dus meld je ook aan als vrijwilliger!

Als leden van Tennis Club Hoogland zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van onze gezellige vereniging.
Zo geeft het bestuur leiding en bepalen zij mede met de leden het beleidsplan. De technische commissie zorgt er bijvoorbeeld voor dat er competitie gespeeld kan worden. De bar- en pakdienstcommissie zorgen ervoor dat de bardiensten gevuld zijn en het park onderhouden wordt. Verder zijn er nog verschillende commissies met enthousiaste leden die allerlei toernooien en evenementen organiseren, zodat er altijd iets te beleven valt en je alles uit je lidmaatschap kunt halen.

We hebben altijd behoefte aan nieuwe commissieleden.
Wil je je niet aan een commissie binden dan kunnen wij je hulp ook altijd bij diverse hand- en spandiensten gebruiken.

Wil ook jij je inzetten voor Tennis Club Hoogland? Meld je dan aan als vrijwilliger bij Joyce School.
Zij is te bereiken via  vrijwilligers@tennisclubhoogland.nl