Even voorstellen

In het voorjaar 2015 hebben w​ij het initiatief genomen om in samenwerking met het bestuur en de TC een sponsorcommissie en een commissie ‘Vrienden van TCH’ op te richten.
Wij zijn Joyce School, Judith Horst en Maaike Blansjaar en wij vormen samen de commissie Vrienden van TCH.

De sponsorcommissie start binnenkort en zal zich later voorstellen.

Met het oprichten van de Vrienden van TCH willen wij, zonder winstoogmerk, extra financiële armslag realiseren voor de aanschaf en verbetering van de faciliteiten op de club. De inkomsten van de Vrienden van TCH zijn niet bedoeld voor het reguliere onderhoud of als aanvulling op de begroting, maar denk bijvoorbeeld aan een loungeset, kinderhoek, aankleding rondom de banen. Voor meer informatie, kijk op informatie Vrienden van TCH.

Heb je nog vragen, mail deze dan naar of spreek ons aan op de club.