Kennis maken met de sponsorcommissie.

Rob Ipenburg

Sinds augustus 2015 ben ik met (pre-)pensioen en dan weten ze je bij de tennisclub wel te vinden voor een vrijwilligersbaantje. Zo ben ik dus in de nieuwe sponsorcommissie terecht gekomen en hebben mijn collega’s me tot voorzitter gebombardeerd. Ik ben al heel lang getrouwd met Karin en we hebben samen 2 kinderen, Paul en Lisanne. Karin en Lisanne tennissen ook en doen eveneens vrijwilligerswerk bij de club. Paul voetbalt bij CJVV. Ik vind het belangrijk dat als je lid bent van een club dat je je ook regelmatig inzet als vrijwilliger. In het verleden ben ik 9 jaar lid geweest van de Technische Commissie, waarvan 8 jaar als voorzitter. Mijn ambitie is om met de sponsorcommissie extra middelen voor de club te genereren, waarbij we ook de belangen van onze sponsoren zwaar laten meewegen.

Mark Jansen

“Mijn naam is Mark Jansen ik woon in Kattenbroek samen met de tennisfamilie Jet Swenne Max en Lonneke.

Dit jaar heb ik tennis weer opgepakt na 35 jaar vooral te hebben gefietst.

Mijn niveau is een goede 9 en het streven voor 2017 is daar een 8 van te maken.

Ik werk bij NS Stations in Utrecht waar ik mij bezig houd met exploitatie van winkels op de stations in Nederland. Ik ben opgegroeid in Hoevelaken/Amersfoort en sinds 4 jaar na vele omzwervingen weer terug in Amersfoort. “

Johan van de Vijzel

Inmiddels  met pensioen(71 jaren jong). Sinds januari 2016, na 10 jaar voorzitterschap van TCH

heb ik daarvan afscheid genomen. Actief lid van het Utrechts-Operakoor en daarvan nu 12 jaar in het bestuur als penningmeester.

Voorts verricht ik enig ondersteunend werk voor het Aannemingsbedrijf van mijn zoon Dennie.

Wij hebben 2 lieve kleinkinderen, Maron en Ties en een geweldige schoondochter, Angela.

Ik heb mij voorgenomen meer te gaan tennissen (niveau 8). Doe al jaren mee met de ITA

maandagmorgen competitie (“de snelle bejaarden”). Ik maak momenteel onderdeel uit van de Sponsorcommissie van TCH. Een van mijn hobby's: Gezelligheid en flauwekul.