Nieuws

Algemeen: 65+ toernooi 2017
   (31-08-2017)

65+ Toernooi op zaterdag 26 augustus 2017

 

Het was een prachtige zomerdag, 26 augustus, wat zeker heeft bijgedragen aan het welslagen van het 17e 65+toernooi. De 72 deelnemers speelden in 4 poules GD en 2 poules HD ieder 4 partijen van een half uur.

 

Behalve de deelnemers waren er vele belangstellenden, dus het park was drukbezet. De organisatie had zowel een lunchbuffet als een warm dinerbuffet geregeld, waar de deelnemers en tegen betaling ook de belangstellenden graag gebruik van maakten.

 

De poulewinnaars speelden een supertiebreak als finale. De uiteindelijke winnaars waren in het GD: Hans en Rineke Ooijer (1e plaats) en Lisa en Wim Luth (2e plaats). In het HD behaalden Arie van Surksum en Herman Schrijver de 1e plaats en de gebroeders Kelderman de 2e plaats.

 

Na de prijsuitreiking door de voorzitter volgde een uitgebreide verloting van prijzen, die beschikbaar waren gesteld door verschillende sponsors: Fox Sportswear, Asian Delight, Gall en Gall van de Kraaijlandhof, Blom Fietsen, het buurtbudget van Werk aan de Wijk, Trendhopper, AH van de Kraaijlandhof, het Concordia, Eetlokaal De Noot, Intersport Van Dam uit Soest en restaurant ByFabulous uit Amersfoort. 

 

Al met al een zeer geslaagde dag voor een belangrijke doelgroep van TC Hoogland.

 

     
     
     
     
     

 

.


Ogenblik a.u.b. ...